Top

E27 draaiende discolamp LED 3 Watt RGB (meerkleurig)

  • E27 draaiende discolamp LED 3 Watt RGB (meerkleurig)
  • E27 draaiende discolamp LED 3 Watt RGB (meerkleurig)
  • E27 draaiende discolamp LED 3 Watt RGB (meerkleurig)
9,95
Vandaag voor 16:00 besteld: 1 werkdagVoorraad: 103

Zo maakt u van een kinderfeest een super feest!

Het geven van een leuk kinderfeest is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk als het vroeger was. Leuk koekhappen of tikkertje spelen is niet leuk genoeg meer. Het ene kind gaat naar het pretpark en de ander gaat zelfs met al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes op vakantie naar een ver land. De standaard is de afgelopen jaren zo hoog geworden dat het bijna niet meer te doen is om een tof kinderfeest te geven. U moet opboksen tegen allerlei andere ouders die heel erg veel geld uit willen geven aan het verjaardagsfeest. Wanneer je geen bakken met geld wilt uitgeven kan het al gauw zijn dat uw kind en het feest als minder leuk worden gezien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Iedereen wil het leukst en best voor zijn of haar kind.
De LED discobal

Een tijdje geleden is er bij LEDPLANET.NL in Zaltbommel een LEDdiscobal LEDlamp toegevoegd aan het assortiment.  
Deze hadden we in een bestaande lamp gedraaid bij mensen thuis, tijdens een kinderfeestje.
Iedereen stond op en begon te dansen. Het was erg bijzonder hoe een simpele lamp alles zo kan veranderen. De discobal is ook een product dat van een saai kinderfeest een geweldig kinderfeest kan maken! Kinderen vinden het heerlijk om in de spotlight te staan en te dansen. De lichtstralen die de led discobal maakt vinden ze vaak geweldig. Je kunt erin dansen, je kunt ze achter na zitten. Het is ook zeker geen saaie led discobal! De discobal heeft namelijk niet slechts één kleur, maar schijnt verschillende kleuren in het rond. De discobal is heel erg gemakkelijk te plaatsen en daardoor kun je van elke ruimte een feestruimte maken. Dat kan bijvoorbeeld in een leuk zaaltje, maar ook in een slaapkamer. De discobal werkt op 230 volt, net als bijna alle andere dagelijkse apparaten. Wanneer u deze discobal ophangt bij een kinderfeest zal het een geweldig feest worden. Het feest van uw kind zal nog lang worden besproken. Het kan zelfs goed dat de kinderen in de buurt ineens ook zo'n prachtige lamp in hun slaapkamer willen. Wil je deze geweldige lamp kopen als kamerverlichting of voor tijdens een gaaf feest? 


Leuk voor kinderfeestjes of gewoon als slaapkamerlamp.
Deze E27 Disco LEDlamp gaat draaien zodra de lamp aangaat. De voet van deze LEDdiscolamp is E27 en ombouwen van de armatuur is niet nodig. Hij werkt gewoon op 230 Volt.
Met een verloopfitting past deze LEDdiscolamp in bijna iedere 230V lampvoethouder.

Artikelnummer: LPE27DISCO